Пн-Сб з 9.00 - 18.00 / Неділя online

Условия соглашения

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності https://polvax.kiev.ua/

Реєструючись на сайті Інтернет-магазину https://polvax.kiev.ua/ Ви даєте згоду на обробку персональних даних (далі - Згода) згідно зі ст. 6 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р №2297-VI. 
Прийняттям даного Згоди є реєстрація на Сайті або оформлення замовлення без реєстрації. Ви даєте згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами: 
1. Ви погоджуєтеся на обробку своїх персональних даних, як без використання засобів автоматизації, так і з їх використанням. 
2. Ви погоджуєтеся на обробку наступних персональних даних: 
прізвище, ім'я; дата народження; адреса реєстрації та проживання; номери контактних телефонів; адреси електронної пошти та інші анкетні дані. 
3. Метою обробки персональних даних є - продаж товарів з сайту і обробка замовлень Покупця. 
4. Підставою для обробки персональних даних є ст. 6 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р №2297-VI. В процесі обробки з 
персональними даними можуть бути здійснені наступні дії: збір, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення, використання, блокування, знищення. 
5. Ви погоджуєтеся на передачу персональних даних третім особам без попереднього повідомлення Покупця, якщо це пов'язано з обробкою або доставкою замовлення Покупця. (Наприклад, передача ваших даних кур'єру для доставки товару) 
6. Персональні дані можуть зберігатися і оброблятися до ліквідації даного сайту. 
7.Згода може бути відкликано Покупцем, шляхом направлення письмової заяви на електронну адресу (hidden) 
8. Справжнє згоду діє весь час до моменту припинення обробки персональних даних, зазначених у п.6 і п.7 даного Згоди. 
9 .Категоріі Персональних даних, збір яких здійснює сайт (самостійно або за посередництвом третіх осіб), включають: файли «cookie» і дані про використання мережевих ресурсів. 
Персональні дані можуть надаватися Користувачем самостійно або їх збір може автоматично здійснювати сайт при його використанні. 
Якщо не вказано інше, сайт https://polvax.kiev.ua/ використовує файли «cookie» (або інші засоби відстеження) для ідентифікації користувачів і запам'ятовування встановлених ними глобальних параметрів налаштування виключно в цілях надання послуги, що вимагається Користувачеві. 
10. Використання текстових і графічних матеріалів з сайту можливе лише за наявності письмового дозволу адміністрації сайту.